Sunday, 1 May 2016

Proses memasak sambal hitam pahang

Salam,

Selamat Hari Pekerja u olss..haishhh rasa cam baru je masuk tahun 2016 tp hari ni dah 1 May dah. Hehehe jujur sis memang tak ingat langsung yang esok ialah cuti umum sampai lah sis tgk Maharaja Lawak Mega Jumaat lepas..ekeke..baru perasan yang rakyat Malaysia tengah bercuti panjang ye..ekekek..camtu la kalo dah tak makan gaji ni..haribulan pun leh lupa.

Hari ni sis pagi2 dah marathon memasak sambal hitam pahang ekekek..baru gak tutup so tu panas2 atas dapur lg..hehehe..sape2 yang order tu In Shaa Allah Selasa sis pos la. Hari ni sis tak mo cte banyak just nak share gambar2 dan video proses memasak sambal hitam pahang..ekekek hari ni alhamdulillah 10kg sambal atas dapur tu..




Bahan utama

No comments:

Post a Comment