Sunday, 29 May 2016

Air oh air!

Salam semua,

Huhu arini nak cte pasal air la plak..wakakk bukan cte pasal apa pun, just nak cte hari ni umah tak ada air plak. Alahaiii seksa oippp tak ada air ni. Plak2 arini sis marathon masak sambal. Bayangkan tgh syok2 nak wat keje sekali air tak de daaaa. Nasib semua dh ready tinggal nak masak je.

Paling rasa terseksa ialah bile nak ke toilet wakkaka..mujur kat laman depan umah ada sikit2 air so air tu la wat amik wudhuk n utk bekalan gi toilet.

Harini sebab x leh tambah dah kuali utk masak sambal (plan hari ni nk masak sekali 2 dapur tp sebab air x de x jadi la) so meneruskan keje2 packaging sambil mengacau sambal. Kira agak gigih gak la sis harini hehehhe sehingga blog ni ditulis sis blm berkesempatan nak rehat lagi. So mlm ni rasanya tdo pengsan la kot wakkaka. Esok pg2 dah ada appointment hehe bertabahlah utk menghadapi hari esok harap2 air dah ada la..aminn

Ehhh jangan lupaaa..1hb ni temu janji kitaaaa ekeke i olss nak launch sambal baru ekekeke


Love,
Sis
MINionlicious Enterprise
017-2061566

No comments:

Post a Comment