Monday, 9 May 2016

Yeayyy flyers dah siap

Salam semua,

Hehehe..Subuh2 lg tadi sis dah telan ubat demam..pastu cuba sambung tdo setengah jam,bangun rasa segar la sket tapi sakit2 ni jgn dilayan sgt,jgn nak manja2kan badan sangat..kena lawan sket baru cepat segar..pas mandi terus siap2 dalam kul 8 lebih kuar terus gi pejabat pos settlekan semua online order.

Lepas siap urusan di pejabat pos terus berkejar gi KL..hari ni merayau area Kg.Baru utk survey2 barang2 packaging. Balik plak terus berkejar untuk siapkan flyers..ekekek..dah lama tempah flyers ni..hajatnya nak guna la nanti time Karnival kat UiTM 13-15 Mei ni. Tadaaaaa..akhirnya dah ada la flyers..ekekeke..so sila la jamu mata semua..ekekek..muahahah..nampak tak?? Otak sis tgh blank sebab demam kembali menyerang senja2 ni so x de apa nak cte..hahah..




Love,
Sis
MINionlicious Enterprise
017-2061566

No comments:

Post a Comment