Friday, 6 May 2016

Moh' la kite mem'packing' sambal hitam pahang

Salam,
Hari ni hari kedua sis di serang migrain..ishk..ishk..ishk..ganas bebenor migrain ni..main serang2 plak dia..ekekeke..tapi sakit camne pun sis gagahkan diri untuk menyiapkan order2 yang sis terima. Lagipun ada 10 kilo sambal yang sis masak semalam kena pack.

Pagi sis dah kuar wat urusan pos kemudian gi survey beberapa barang untuk memudahkan sis untuk produce sambal hitam pahang ni. Sampai umah ya Rabbi..migrain tanpa rasa belas kasihan terus menyerang sis dengan ganasnya so terpaksa la sis berehat dalam paksa buat seketika. Pas makan ubat,tuam kepala dengan cold pack,agak2 dah ok sket baru la menyambung kerja yang tergendala seketika..ok..tu je nak cte untuk hari ini..muahahahah. In Sha Allah jumpe lagi esok ye..

Love,
Sis
MINionlicious Enterprise
017-2061566
http://www.facebook.com/sambalhitam.pahang.37





No comments:

Post a Comment