Tuesday, 31 May 2016

Preparation untuk product baru

Salam semua,

Hari ni sis bz sket dengan persiapan untuk product baru yang sis nak launch esok. Hari ni memang gigih sungguh sis bersama encik suami membuat sentuhan terakhir sebelum nak launch..ekeke..bunyinya cam gedik bebenorkan? ekekeke..cam la nak launch produk ratus2 ribu wakakaka.

Alhamdulillah skarang 100% persiapan sudah pun siap. Insyallah esok boleh la launch macam yang dirancang. Yang tu bercerita tentang sambal yang nak launch esok..ni nak cte plak pasal sambal yang sedia ada ni haaaa..hahahah..arini agak kalut. Mana tak kalut dik oippp..tengah2 pack sambal hitam pahang sis ni tetibe sticker plak abes. Tak sedar sebab zap zup zap zup dok tampal sticker sedar2 abes plak..kelam kabut la call supplier sticker bgtau suh siapkan 1000 pcs esok..urgent ekekekek.

Dalam dok kalut2 sticker tak de tetibe dapat panggilan nak order 300 botol sambal..Alhamdulillah ekekekek tapi masalahnya nak Sabtu ni..erkkk..sempat tak siap? Harap2 sempatlah..moga Allah permudahkan. Yang 200 ready stock yang ada sekarang semua dah disunting orang..ekekeke..Alhamdulillah. Sooo..kena usaha lebih gigih la ni. Hehe pada agent2 sekalian, Insyallah stock kalian sempat ambil hujung minggu ni..doakan sis sihat supaya dapatlah penuhi semua permintaan.





Love,
Sis
MINionlicious Enterprise
017-2061566
http://www.facebook.com/sambalhitam.pahang.37

No comments:

Post a Comment