Friday, 10 June 2016

Mood ke laut

Salam semua,

Haishhh bulan2 pose ni mood mmg ke laut laaa nak update blog bagai. Hahah..agaknya minggu pertama puasa ni mood lom stabil In Shaa Allah mgg dpn elok la kot..hahah itu pun kot2 elok la kalo tak jawabnya update 2-3 hari sekali la camni.

Muahahah..mood punya la ke laut sampaikan nak masak sambal pun alahaiiii goyang lutut rasa hahah. Sudahnya sendiri mula gelabah bila hari2 order masuk tapi stock tak cukup..ekekek In Shaa Allah mgg dpn ni restock byk sket tapi tu pun kena masak cukup2 botol yang ada je..hehe supplier botol sis balik kg sekejap mungkin seminggu dua la kot.

Ok laaa..sebab mood mmg ke laut so stop dulu la. Selamat berbuka puasa semua😘😘



Love,
Sis
MINionlicious Enterprise
017-2061566
http://www.facebook.com/sambalhitam.pahang.37


No comments:

Post a Comment