Monday, 12 September 2016

Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha

Harini 12 Sept 2016..hehe Hari Raya Aidil Adha. Selamat hari raya semua.

Sis tak buat apa persiapan cuma masak kuah kacang je. Sebab sis tau tiap kali raya jiran2 akan datang hantar berdulang2 makanan..td 2 orang jiran hantar makanan..nak pengsan sis tengok sebab banyak sangat..2 orang jiran datang hantar 2 dulang..alahai..rasa terharu sangat. Tapi banyaknya la makanan..takut tak termakan plak. Heheh sis cuma bagi kuah kacang dan sambal hitam pahang je ekekek..

Sis tak kemana pun..tengah buat R&D untuk produk yang sis plan nak kuarkan tak lama lagi. Mohon doa dari kalian ye..doa yang baik2 tau! Doakan yang terbaik buat kami untuk kami menyajikan anda sambal terbaik kami.,tq semua. Jangan lupa follow instagram kami @minionlicious_enterprise, google kami +Minionlicious Enterprise Sambal Hitam Pahang dan like la page kami https://www.facebook.com/MINionlicious


No comments:

Post a Comment