Saturday, 30 April 2016

Kat mana nak dapatkan Sambal Hitam Pahang keluaran MINionlicious ni??

Salam,

Bagi yang follow facebook Sambal Hitam Pahang mesti dah tau kat mana nak dapatkan sambal hitam pahang keluaran sis ni kan? Bagi yang tak follow plak..meh sis nak update..hehehe leh dapatkan produk sis ni :-

Senarai agent 007 aka biz partner (updated)
➡️Qielah Shariff📲013-9805165 (KL)
➡️Elfira Shanor 📲017-3955412 (Senawang/Seremban)
➡️Nadia Bakri📲012-6371385 (PJ/Damansara)
➡️Codek Fc📲019-9989986 (Bera/Temerloh)
➡️Rizmie Anuar📲012-9486984/014-6482732 (Putrajaya/Dengkil/KLIA)
➡️Aslinda Alias (Shah Alam)
➡️نورالعاشيقين عمر 📲019-3702895 (KL/Melaka)
➡️Mohd Farouk Abdullah 📲019-3605106 (Semenyih)
Kat mana nak dapatkan sambal ni secara offline⁉️..ok leh dapatkan kat 👇👇
➡️Restoren Oasis Setia Alam
➡️Restoren Cili Api Setia Alam
➡️Tesco Setia Alam
➡️Giant Klang Sentral
➡️Warung Soto Rantau Panjang Klang
➡️D'Anjung Maya Rantau Panjang Klang
➡️Che Don SACC Mall Shah Alam
➡️Restoren D&R PKNS
➡️Maju Makmur PKNS
➡️Bangunan UMNo Shah Alam
Atau leh direct contact sis 📲0️⃣1️⃣7️⃣2️⃣0️⃣6️⃣1️⃣5️⃣6️⃣6️⃣

Love,
Sis



Ni plak sis berkerjasama dengan pemilik Restoren Cili Api, Pemilik Restoren minta kebenaran sis untuk pasarkan rendang kering maman & rendang kering daging mengikut spesifikasi packaging sambal hitam pahang sis. Jadi kami sepakat untuk bekerjasama memasarkan produk keluaran kami. Unduk dapatkan rendang kering ni cuma eksklusif di Restoren Cili Api Setia Alam..Sambal hitam pahang pun ada di sana ye.

No comments:

Post a Comment