Saturday, 25 February 2017

Hectic week

Uikssss bersawang tebal laaaaa blog i olsss ni..penat nak kemas laaaa sawang yg tebal ni wakakaka. Bz sket 2 minggu ni dengan event yang non stop. Bermula 16hb hari tu we all join Mardi artisan Fair kat Hartamas Shopping Centre terus bersambung ke UPM..Alhamdulillah sebab dapat rezeki nak join event2 ni. Cuma kat UPM ni slow la sket sebab biasa la kawasan student so kuasa membeli kurang la sikit apa2 pun masih bersyukur sebab sekurang-kurangnya perkenalkan jenama Min'z ke banyak tempat..hehe..

Cuma kat UPM ni sebab outdoor so mencabarlah sikit dari segi cuaca yang kejap panas dan kejap hujan ni..eh..ujan laaa jap nnt sambung..

Event di Hartamas Shopping Centre


Bersama tokey2 hebat..dari kanan anak owner Myziff Bakers, sebelah tu tokey Bits & Bite, depan belah kiri founder Monalisa Sambal bilis tempe super sedap, belakang tudung itam belah kanan founder Sambal Bilis Bawang dan paling depan tu opkos la owner Min'z Sambal Hitam Pahang hahahaha

Event kat UPM..outdoor so mmg panas la ekekek


No comments:

Post a Comment